Itt a nyár, van sok-sok gyümölcs, úgyhogy jöhetnek a hideg gyümölcslevesek. Az otthon jól bevált meggyleves itt sajnos nem téma, mivel nem nagyon lehet meggyet kapni, sem frissen, sem fagyasztott vagy befőtt formában. Így legalább lehet tovább kísérletezgetni az ízekkel.
A múlt héten a kis arab zöldségesnél gyönyörű friss mangót vettem, így fogtam neki a mangós receptek keresésének és hálás kis családom megint csak nagyon értékelte a végeredményt:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgRogs3InEUk8bVRlu4QUf80xzzc6O-P7MxXRZBxeOKtQ7KGEllxHBuO6-1L_ibp8F0dCoU3Y2BrwLwspDCgePYlRFe3wVYtCYNhHuZ55gGYDdB4gTtgPCdChOdKXaUqa7d_06aUWRzqlma/s320/IMG_7990.jpg)
Mangós sárgadinnye leves
Hozzávalók.
1 sárgadinnye
2-3 mangó
2 lime
Ízlés szerint gyömbér (ízlésem lett volna, de gyömbérem nem volt, szóval most enélkül készült)
Elkészítése persze nagyon egyszerű, daraboljuk fel a gyümölcsök húsát, turmixoljuk őket össze a 2 lime levével és jól hűtsük be. Tálalni valamilyen piros gyümölccsel érdemes, mert az édes és jól mutat rajta. Előre szólok, hogy jobb, hogyha már elsőre dupla adagot készítünk, mert ebből aztán minden mennyiség pillanatok alatt elfogy.